Cookiepolitik for Waturu ApS

Sidst opdateret: 17. august 2018

Waturu ApS (“os”, “vi”, eller “vores”) anvender cookies på hjemmesiden http://www.waturu.com (“tjenesten”). Ved at benytte tjenesten accepterer du brugen af cookies.

Vores cookiepolitik forklarer, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, hvordan tredjeparter, som vi samarbejder med, må bruge cookies på tjenesten, dine muligheder i forhold til cookies og anden information om cookies.

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker tekst, der sendes til din webbrowser af et websted, du besøger. En cookiefil gemmes i din webbrowser og giver tjenesten eller en tredjepart mulighed for at genkende dig og gøre dit næste besøg nemmere og tjenesten mere nyttig for dig.

Cookies kan være "vedvarende" eller "session" cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens session-cookies slettes, så snart du lukker din webbrowser.

Hvordan Waturu ApS bruger cookies

Når du bruger og får adgang til tjenesten, kan vi placere nogle cookies-filer i din webbrowser.

Vi bruger cookies til følgende formål:

  • For at aktivere visse funktioner i tjenesten

  • Til analyse

Vi bruger både session og vedholdende cookies på tjenesten, og vi bruger forskellige typer af cookies til at køre tjenesten:

  • Væsentlige cookies. Vi kan bruge cookies til at huske information, der ændrer måden tjenesten opfører sig på eller ser ud, f.eks. en brugers sprogpræference på tjenesten.

  • Analyse-cookies. Vi kan bruge Analyse-cookies til at spore oplysninger om, hvordan tjenesten bruges, så vi kan lave forbedringer. Vi kan også bruge Analyse-cookies til at teste nye annoncer, sider eller funktioner på tjenesten for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

Tredjeparts cookies

Udover vores cookies kan vi også bruge forskellige tredjeparts cookies til at rapportere brugsstatistikker for tjenesten, levere annoncer på og gennem tjenesten m.m.

Hvilke muligheder har du vedrørende cookies?

Hvis du ønsker at slette cookies eller instruere din webbrowser til at slette eller afvise cookies, kan du besøge hjælpesiderne i din webbrowser. Bemærk dog, at hvis du sletter cookies eller nægter at acceptere dem, kan du muligvis ikke bruge alle de funktioner, vi tilbyder, du kan muligvis ikke gemme dine præferencer, og nogle af vores sider vises muligvis ikke korrekt.

Hvor kan du finde mere information om cookies?

Du kan læse mere om cookies og de følgende tredjepartswebsteder her:


Privatlivspolitik for Waturu ApS

Sidst opdateret: 22. august 2018

Waturu mener, at dine personlige data tilhører dig, og derfor bestræber vi os på at respektere og behandle dine personlige data med stor omhu. Når du besøger vores hjemmeside, kan du være sikker på, at dit privatliv respekteres.

Formålet med denne politik er at informere dig om de typer af personlige oplysninger, vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, og hvad vi gør for at beskytte dine personlige data.

Denne politik og dens principper gælder for personligt identificerbare oplysninger, vi beder om, og som du giver. Det betyder oplysninger, som direkte eller indirekte identificerer dig, f.eks. dit navn, din fysiske adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Vi tilstræber at behandle personoplysninger, der er tilstrækkelige, relevante og relevante for formålet. Vi ønsker at være åbne om de typer af personlige oplysninger, vi indsamler og om årsagen til at vi indsamler dine oplysninger. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger, hvortil vi har legitime grunde, og kun i overensstemmelse med persondataforordningen.

Waturu vil efter anmodning give dig yderligere oplysninger om vores behandling og beskyttelse af dine personlige oplysninger, når du besøger vores hjemmeside eller kommunikerer med os via andre kanaler. Se kontaktperson nedenfor.

Indsamling af personoplysninger

Vi håber, at følgende oplysninger hjælper dig med at træffe en velinformeret beslutning om at dele dine personlige data med os. Du har altid mulighed for at beslutte, om du vil give dine personligt identificerbare oplysninger til os eller ej.

Besøg vores hjemmeside

Ved at besøge og gennemse vores hjemmeside og de fleste andre tjenester kræver vi ikke personligt identificerbare oplysninger. Vi kan indsamle begrænsede ikke-personligt identificerbare oplysninger, som din browser gør tilgængelig, når du besøger en hjemmeside. Det kan være din IP-adresse, browsersprog, geografisk placeringsdata, dato, klokkeslæt og cookies. Vi bruger ikke-personlige data til bedre at forstå brugeroplevelsen og interaktionen med hjemmesiden og yderligere forbedre vores tilbud og tjenester. Vores politik for brug af cookies er tilgængelig her: https://www.waturu.com/cookies-privacy/

Virksomhedskontakt

Når du beder om at modtage nyhedsbreve, marketingmateriale og andet salgsfremmende materiale, generelle oplysninger eller oprette forbindelse til os online, kan vi indsamle følgende personligt identificerbare oplysninger, afhængigt af hvilken kontakt du ønsker, f.eks.:

  • Kontaktoplysninger (e-mail, adresse, telefon, stilling), firmanavn, køn og sprogpræferencer.

  • Begivenhed, møde (herunder tilbagemelding om indhold og tjenester eller begivenheder, du deltager i gennem undersøgelser), rejseinformation.

  • Uanset hvor du kontakter os på sociale platforme, kan vi også indsamle de oplysninger, du sender til og fra vores tjenester.

  • Vi kan også samle din præcise placering i realtid ved hjælp af beacon-teknologi, GPS, mobilmaster, Wi-Fi-signaler og fremtidige teknologier.

  • Vi kan også indsamle oplysninger fra forretningspartnere, tredjeparter, der handler på dine vegne, og andre platforme, der hjælper med at yde tjenester. For eksempel kan vi modtage mødedata fra en eventregistreringsudbyder.

Vi bruger dine personlige identificerbare oplysninger til at give dig de ønskede tjenester og sende dig marketing- og reklamemateriale, der er relevant for dig, herunder invitationer til arrangementer, produkter og tjenester, for at holde kontakten og give dig opdateringer og anden forretningsrelateret information relevant for dig.

Du kan til enhver tid anmode os om at slette dine personligt identificerbare oplysninger. Kontakt info@waturu.com og skriv GDPR i emnefeltet.

Waturu ApS er dataansvarlig for personlige data indsamlet via vores hjemmeside og som du efterlader os. Vi stræber altid efter at overholde GDPR og andre gældende databeskyttelseslove. Har du klager over vores håndtering af dine personlige identificerbare oplysninger, som ikke kan løses direkte med os, bedes du kontakte Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk.

Det juridiske grundlag for indsamling og behandling af personoplysninger

Afhængigt af hvilke tjenester, du anmoder om fra os, behandler vi kun dine personlige identificerbare oplysninger, hvor vi har et legitimt grundlag for at gøre det. Hvor vi kræver dit samtykke til at indsamle og behandle dine personlige data, vil forespørgselsformularen blive givet på en klar, specifik og eksplicit måde.

Hvis vi har anmodet om dit samtykke, kan det til enhver tid tilbagekaldes ved at kontakte os, og vi vil ikke længere bruge eller behandle dine personlige identificerbare oplysninger.

Deling af oplysninger

Som regel offentliggør eller sælger Waturu aldrig dine personlige identificerbare oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner, medmindre vi har dit samtykke. Vi kan dele sådanne oplysninger i henhold til en af følgende begrænsede omstændigheder:

  • Med dit samtykke.

  • Til betroede virksomheder eller enkeltpersoner med det ene formål at behandle din anmodning på vores vegne. Når det sker, er sådanne parter underlagt aftaler, der kræver, at de kun behandler sådanne oplysninger med vores instruktioner og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og passende fortroligheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

  • Hvor vi er forpligtet ved lov eller har god grund til at tro, at adgang, bevarelse eller offentliggørelse af sådanne oplysninger er nødvendigt for at beskytte Waturus rettigheder, ejendom eller sikkerhed, dets brugere eller offentligheden.

  • Vi kan gemme og behandle personlige data indsamlet på vores hjemmeside i ethvert land, hvor Waturu eller vores hostingudbyder opretholder faciliteter. Ved at bruge vores tjenester accepterer du overførslen af dine oplysninger blandt disse faciliteter, herunder dem, der ligger uden for dit land.

Forholdsregler

Vi stræber efter at indføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til beskyttelse af dine personlige data mod utilsigtet eller ulovlig destruktion, utilsigtet tab eller ændring, uautoriseret offentliggørelse eller adgang og andre ulovlige former for behandling. Vi stræber efter at sikre, at sikkerhedsniveauet og de foranstaltninger, der er vedtaget for at beskytte dine personoplysninger, er passende for de risici, der er identificeret ved arten og brugen af dine personoplysninger.

Vi begrænser adgangen til dine personlige data til de af vores medarbejdere og leverandører, der har brug for oplysningerne til at behandle dem på vores vegne, og som er kontraktmæssigt forpligtet til at holde dine personlige oplysninger sikre og fortrolige.

Opdateringer til dine oplysninger

Hvor vi behandler dine data, bestræber vi os på at sikre, at de er korrekte og opdaterede. Vi vil forsøge at slette eller rette personlige data, der er unøjagtige eller ufuldstændige. Hvis du har brug for at opdatere eller rette dine personlige oplysninger, kan du kontakte info@waturu.com og skrive GDPR i emnefeltet, og vi vil give dig et link til at opdatere og rette dine personlige identificerbare oplysninger.

Opbevaring

Vi gemmer kun dine personlige data, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne politik eller de formål, som du ellers er blevet underrettet. Vi bevarer dine oplysninger så længe som tilladt i henhold til gældende retsgrundlag, hvorefter de slettes.

Hvis vores juridiske grundlag er afhængig af dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvor du har udnyttet din ret til at tilbagekalde dit samtykke, kan vi være forpligtet til at gemme dine personlige identificerbare oplysninger i en vis periode, så vi kan opfylde vores juridiske forpligtelser og forsvare os i juridiske tvister under visse omstændigheder.

Links til tredjepartshjemmesider

Tjenester kan omfatte links til andre hjemmesider, hvis privatlivspraksis adskiller sig fra vores. Disse eksterne hjemmesider kan placere deres cookies på din computer, indsamle data eller kræve personlige data. Hvis du sender personlige data til nogen af disse hjemmesider, er dine oplysninger styret af deres privatlivspolitik. Waturu har ikke ansvar for eller påtager sig noget ansvar for disse hjemmesider, og vi opfordrer dig til at omhyggeligt at læse privatlivspolitikken for enhver hjemmeside, du besøger.

Dine rettigheder som individ under denne politik

Da vi behandler dine personlige data, kan du udøve visse rettigheder under særlige omstændigheder.

I forbindelse med dine personlige data kan du anmode om at:

  • Få adgang til dine personlige data (anmodning om adgang til de registrerede).

  • Ret dine personlige oplysninger.

  • Slet dine personlige oplysninger.

  • Begræns behandlingen af dine personlige oplysninger.

  • Modsætte behandlingen af dine personlige oplysninger.

  • Tilbagekald dit samtykke.

  • Alle anmodninger skal være skriftlige og skal underskrives af dig og indeholde detaljer om navn, adresse og helst din e-mail-adresse for at bekræfte din identitet. Hvis den gældende lovgivning indeholder et administrationsgebyr for at imødekomme en sådan anmodning (herunder overfladiske eller overdrevne anmodninger), kan et sådant gebyr opkræves af Waturu.

Alle gyldige anmodninger behandles straks, og vi svarer inden for 30 dage efter modtagelsen af din anmodning.

Indsend din anmodning til info@waturu.com og skriv GDPR i emnefeltet.

Hvis din anmodning er blevet afvist af de anførte grunde, kan du indgive en klage til de lokale databeskyttelsesmyndigheder i jurisdiktion på det kontor, hvor ydelserne leveres.

Ændringer i denne politik

Waturu forbeholder sig ret til at ændre denne politik fra tid til anden. Vi forventer, at de fleste sådanne ændringer er af mindre karakter, men der kan forekomme ændringer, der er mere betydningsfulde. Datoen for den sidste ændring er angivet i starten af dette dokument.

Vi vil offentliggøre disse ændringer på denne side, og vi vil også give en mere fremtrædende meddelelse, hvis ændringerne er betydelige. Hver version vil fremgå øverst på siden. Tidligere versioner af denne privatlivspolitik bliver gemt i et arkiv.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at udøve dine rettigheder, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på info@waturu.com og skrive GDPR i emnefeltet.