WATURU MOD LEGIONELLA

shower-1502736_1920.jpg

Tirsdag d. 12. februar 2019 bragte Ekstra Bladet følgende artikel: “200 lejere skal undgå brusebad: Kvinde smittet med legionella - Beboere i stor jysk boligforening må holde sig til håndvasken efter udbrud af legionella, som har høj dødelighed i Danmark”.

Artiklen indledes således: “En kvindelig beboer i et stort lejlighedskompleks på Nørreport i Aarhus midtby er blevet smittet med den alvorlige og potentielt dødelige lungesygdom legionella, og det får nu chefgruppen til at slå alarm over for de cirka 200 beboere i Arbejdernes Andels Boligforenings afdeling 74. “

"Det [legionella] er desværre svært at forebygge, men der må lokalt være opstået en lomme i rørsystemet med lunkent, stillestående vand, hvor de smittefarlige bakterier kunne trives, siger Morten Strunge." (Projektchef i AAB i Aarhus).

Her har vi én af de udfordringer, som Waturus teknologi løser, da den leverer varmt, bakteriefrit (desinficeret) vand lige ved tappestedet. Teknologiens evne til at desinficere er dokumenteret af Teknologisk Institut.

Læs om de mange andre fordele ved Waturus teknologi her.

Læs hele Ekstra Bladets artikel om det aktuelle legionella-udbrud her og bliv klogere på Legionella-bakterien.

Julie MonbergComment