En Greentech virksomhed

Waturu er en Greentech virksomhed, der tilbyder en innovativ vandteknologi. Teknologien leverer øjeblikkeligt varmt vand på bæredygtig og ansvarlig vis. Vand- og energiforbruget sænkes med hhv. 75% og 94% sammenlignet med en fjernvarmeløsning med cirkulation. Med besparelserne følger en betydelig CO2-reduktion.

Virksomheden har egen produktion i Danmark, etablerede datterselskaber og har patent, samt patentansøgninger i proces. Virksomheden er børsnoteret på Nasdaq First North i Danmark under aktie symbolet “WATURU”.

Waturus mission er at bringe de bedste bæredygtige produkter på markedet og indfri forbrugernes forventninger i dag og i fremtiden uden at gå på kompromis med at være miljøvenlig.

Waturu mener, at alle bør spare så meget vand og energi, som muligt for at reducere CO2-udledningen - det er grunden til, at Waturu udviklede deres teknologi.

 
 
 

Waturu er et stolt medlem af følgende programmer og alliancer

 

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling

Med teknologien bidrager Waturu til bæredygtig udvikling og dermed FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Waturus innovative og grønne teknologi kan bidrage til at nå følgende af de 17 verdensmål: